23.oktoobril 2024 kell 12.15 toimub Keila Sotsiaalkeskuses loeng-töötuba hapendamisest. Loeng-töötuba viib läbi Rain Kuldjärv, populaarse raamatu “Fermentatsioonikst – ausalt ja avameelselt” , mis sai tiitli Aasta parim kokaraamat 2023, autor.
Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi “Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, “Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.
Palun oma osalem isest teada anda hiljemalt 21.okt 2024 kuni kell12.00!